Tuesday 12 July 2011

Rák nő

Némi túlzás van benne, de egyébként nagyon találónak gondolom, aki nem látja át az összefüggéseket, azzal közölnöm kell, hogy nem ismer.

Rák nő – Romantikus és formálható


Egész lénye vonzó, bájos és nagyon nőies. Kellemes külsejű, harmonikus felépítésű, arányos, mozdulatai kecsesek. Mondhatni, klasszikus szempontból az egész állatövben ő a legnőiesebb. Gyöngéd, hűséges, néha szeszélyes, érzékeny. Ízlésesen öltözködik (bár nem mindig a legutolsó divat szerint), estélyiben ugyanolyan jól mutat, mint – mondjuk – sportos öltözékben. Ha van típus, amelyik számára a legfontosabb a feleség, az anya szerep, nos az minden bizonnyal a Rák-nő. Csodálatos tehetsége van a betegápolásra, és nem kizárt, hogy a gyógyulás legalább ötven százalékban az ő érdeme. Ezt a tulajdonságát különösen gyermeke, és közvetlen családja élvezi leginkább.
Szelíd, megértő, kissé szomorkás, anyai ösztöne igen fejlett, gyermekei mindenkor nosztalgiával emlékeznek majd a szülői házra, az elbűvölő édesanyára, aki olykor talán kissé túlságosan is elkényeztette őket. Sokáig gyermek marad. Fontos számára a család, amely mintaként szolgál későbbi életében. Amikor eladó lánnyá serdül, szinte öntudatlanul az új otthon megteremtésén kezd munkálkodni. Fészekrakó típus, szerető férj, gyermek nélkül tartalmatlannak, üresnek érzi az életét.
Nehéz kiismerni az első találkozás alkalmával, és időt vesz igénybe, míg teljes bizalom ébred benne mások iránt. Akiknek viszont sikerül leküzdenie az akadályokat a szívéhez vezető úton, nagy lelki melegségre, olyan nőre talál benne, aki valamennyi jó tulajdonságával elhalmozza a szeretett lényt.
Az udvarlás módja meghatározó a Rák nő számára. Aki az ő szívét kívánja megnyerni, legyen nagyon figyelmes és ezer apró jellel, ajándékkal vegye körül. Nem vágyik drága, értékes dolgokra, örülni tud egy kis kavicsnak, egy kicsiny tárgynak, amely együttlétük boldog perceire emlékezteti. Nagyon romantikus. Lelke mélyén azt óhajtja, hogy a másik hódítsa meg, udvarolja körül, s tegye ezt szép szavakkal, minél hangulatosabb körülmények között.
Kíváncsi és jó irányítható szexuális partner, de a kezdeményezést ne tőle várjuk. Ha erős és férfias a társa, kedvére formálhatja asszonyát, aki gondolkodás nélkül mindent megtesz érte.
Bár a Rák nő is imádja a flörtöket, módjával teszi, vagy ábrándjaiban éli ki. Nagyon romantikus, s ennek kellékei számára elengedhetetlenek érzelmi kapcsolatai során. Ha otthonában rendben van minden, nem szívesen áldozná fel egy újonnan jött szerelem oltárán. Számára ugyanis a nyugalom, a biztonság rendkívül fontos. Inkább éli le életét a megszokott díszletek között, ami neki biztonságot ad, semmint egy bizonytalannak ígérkező kalanddal megzavarja. A Rák nő akkor a legboldogabb, ha a világon nem történik semmi körülötte. Ha mégis, megriad és depresszióba esik. De mert igazi nő, mindig megtalálja azt a nőies kis trükköt, amivel életét, családi boldogságát egyenesbe hozhatja. Lényéből fakadóan rendkívül kellemessé és harmonikussá képes tenni a párkapcsolatot annak számára, aki kedveli a klasszikus házastársi viszonyt. Mindig távol tartja magát a pletykától, bár született mesélő, aki lebilincseli hallgatóságát.
Jó feleség, remek anya, aki családjáért minden áldozatra képes és ezt cseppet sem érzi terhesnek. A Rák nőnek kiváló a humorérzéke, ez a válságos időpontokban sokat segít. Szórakoztató, vidám partner, s bár olykor kissé bőbeszédű, mellette soha nem unalmas, egyhangú az élet. Képes rá, hogy alkalmazkodjon környezetéhez és felvidítsa.

No comments:

Post a Comment