Friday 2 April 2010

Bolondok hete és napja

Hol is kezdjem...
Szóval Lilla és én megnéztük az Alice csodaország-bant, és nem mondhatnám, hogy tetszett. Persze Johnny Depp szuper volt benne, miatta érdemes megnézni, de egyébként szar. Ugyan úgy mint könyvben. Anne Hathaway mint fehér királynő vagy mi, elég félelmetes, kicsit olyan mint egy elmegyógyintézetes meg egy tévképzetes keveréke, mint mondtam félelmetes, főleg ahogy mozog.
Inuyasha részt is néztem, ugye a Final act sorozatét, ami elvileg 26 rész, és szerdán láttam a 25.-et. Nem akarom, hogy vége legyen... :(
Ausztrál nagydíj az F-1-ben, hát Massa kapjon gyilkos himlő kórt, ha jogosan állhatott fel a dobogóra, az egészet Alonso-nak köszönheti a kis nyomorék, remélem soha nem lesz világbajnok!!! Ami a mostani Maláj nagydíjat illeti, egyenlőre nem nyújtanak túl ígéretes eredményeket a Ferrarik, szóval most ha csak ismételten közbe nem szól a csapadékos időjárás, nem lesz Alonso dobogó, és persze kivételesen úgy gondolom Vettelnek jó volna ha a sors esélyt adna egy dobogó legfelső fokra, hogy Mesi is örüljön. :)
Mához egy hónapra ilyenkor a koliban a 416-os szobában fogok malmozni az idegeimen, tudva hogy másnap elkezdődik az írásbeli érettségis hét. Szörnyű.
Holnap kis családommal bemegyünk Kecskemétre, nem biztos hogy túl élem, de majd sűrűn imádkozok
Továbbá fontos megemlítenem, hogy kb. 2 hónap és megjelenik az Anita Blake 15. könyve a Blood Noir, valamint a magyarra fordított Breaking Dawn, valami Pirkadat magyarosított néven. Az Eclipse-ból forgatott mozi filmig is csak mindössze 3 hónap van már csak.
Elvileg Április 30-án azaz 28 nap múlva küldik ki a regisztrációs levelet, és ugyan ezen a napon lesz a ballagásom is.
Mivel meghosszabbítom a tavaszi szünetet, így más csak 15 tanítási napom van hátra, amibe az utolsó hét is beleszámolódik, magyarul még annál is kevesebb.
Ma a laptopom nem akart bekapcsolódni normálisan, csak akkor amikor mondtam apának, hogy szervizbe kéne akkor holnap vinni, erre mikor mutatnám neki a problémát, simán bekapcsolt, ezért lehet hogy naiv vagyok, de úgy gondolom ez érintkezési hiba lehet.

No comments:

Post a Comment