Tuesday 25 June 2013

Elviekben, kicsit segít, és hajrá Sors!!!

Nos, a rossz kedvem, az több dologtól is függ, de most pár aggodalmat okozó sziklatömböt legördítek a hátamról, hála ezeknek a csodás mondatoknak, amíg van mire hárítani, addig nekem is könnyebb.

1. Jelen pillanatban elhatalmasodott rajtad a tanácstalanság, és nem vagy hajlandó észrevenni az igazságot. Nem birtoklod a döntőképesség erejét, mely segítene a problémádat megoldani. Ne feledd: a Sors az egyetlen befolyásoló tényező, tehát hagyd a döntést és a végkifejletet a Sorsra! Bízz benne és saját magadban. Meglátod a végén sikert könyvelhetsz el.

2. Kedves Rák!
Ma bátran beszélj a gondjaidról! Bátran fogalmazd meg mindazt, ami a lelkedet nyomja, és bátran öntsd szavakba a nyűgjeidet. Ennek nem várt eredménye lesz: az emberek összefognak érted, és amire észbe kapsz már meg is oldották. Persze ehhez az kell, hogy merj tényleg őszintén beszélni a gondokról és problémákról.

3. A vörös berkenye a mágia elleni védelem szinonimája. Az életedet teljesen a kezedben tartod, képes vagy irányítani azt. Védettséget élvezel az idegen behatások ellen (pl. szemmel verés). Ha vannak ellenségeid, akik rosszat gondolnak rólad (ez sokszor felér egy átokkal), nem tudnak ártani neked, mert olyan védelem alatt állsz, amely minden gonoszt elhárít a közeledből.

4. Piros -1
Amennyiben a neved betűinek összege 1, nagy valószínűség szerint te vagy az, aki a környezeted számára kijelöli a határokat. A piros szín képviselőinek nehéz megálljt parancsolni, határozottan és céltudatosan követik álmaikat. A karrierjük során, de a magánéletben is könnyen a partnerük fölé kerekednek. Szívesen követik őket, mert nem félnek kockázatot vállalni. Nem csak jól irányítanak, de látványosan ki is veszik részüket a munkából, így garantáltan sikert sikerre halmoznak. Egyetlen nehézséget az okoz nekik, hogy hajlamosak hamarabb szólni, mint mérlegelni, így a kelleténél jóval több teher nyomja a vállukat.

5.  Szex -7.
Rejtély, meglepetés, párcsere - bármi jöhet, ami meghökkentő. Nem vetsz meg egy izgalmas helyszínt, egy új kalandos partszakaszt, vagy épp a mozi hátsó sorát sem. Számodra a fétis maga az izgalom, ami megfűszerezi az együttléteiteket. Egy gyors menet a parkolóban, mielőtt megérkeznétek a vendégségbe, vagy pár obszcén üzenet, míg ültök a bankban, aprócska ígéretek, melyekben egy világrengető orgazmusra kapsz ígéretet - ki is tudna ennek ellenállni?

6. Pipacs
Ha a Pipacs jegyében születtél, kapcsolatban és szingliként is képes vagy boldog lenni. A Pipacsok vágynak a boldog párkapcsolatra, de két lábbal állnak a földön, és külön tudják választani a szexet és szerelmet. Pontosan tudják, mit várnak egy jó szeretőtől, és azt is, mit várnak egy tartós kapcsolattól. Ha nincs meg az a bizonyos plusz a partnerben, akkor nem erőltetik a közös jövőt. Inkább halmozzák az élvezeteket, és tapasztalatokkal gazdagodnak, míg megtalálják azt a személyt, akire ténylegesen várnak.

7. Platán
A Platán jegy szülötte nem változtatja meg a véleményét egykönnyen. Hamarabb várja ki türelemmel, míg az idő igazolja elméletét. Neki köszönhetjük, hogy repülünk, a Holdra léptünk, mobilon telefonálunk, stb. Ő az, aki a legeltökéltebben kitart álmai mellett, és ha lehetőséget ad rá az élet, meg is valósítja őket. Nagylelkű, igazán boldoggá teszi a környezetét, nem feltétlenül ajándékokkal. Tudja, mikor esik jól egy bátorító szó, vagy egy megnyugtató ölelés.

No comments:

Post a Comment