Wednesday 22 February 2012

Helyzet...

Pontosan nem tudom minek a hatására, de fel vagyok a héten kicsit spanolva. Jó kedvem van, és azon járatom az agyam mi mindent csinálhatnék. Majd szépen neki kezdek és megcsinálom. A horoszkópológus szerint a héten jótékonyan támogatja a rákokat az újhold és a szökőnap, nos ezzel teljes mértékig egyetértek az eddigiek alapján.
Egyébként nem tudom mi mivel van összefüggésben, álmok terén meg főleg nem, de mostanában nagyon élénk és mondhatni "akció" dús álmaim vannak. Sajnos nem mindre emlékszem, de amire igen, azok elég furák. De ha álmodom, és mindegy miről, mindig kipihentebbnek érzem magam, miután felébredek. Hogy ez most szellemileg van, mert az agyam mind tudatos és tudatalatti része feldolgozta az "adatokat", vagy más miatt, mondom nem tudom, de igazán nagyon kellemes.
Van némi felesleges időm mostanság, és úgy néz ki lesz is még egy ideig, szóval vagy új hobbit vagy hobbikat kell találnom, vagy valami más hasznos tevékenységet, ami jótékonyan lekötne amennyire csak lehet.
Azon gondolkozom, hogy mennyire akarom megdönteni a távolmaradási csúcsomat...
Ez annyit jelent, hogy hány héten keresztül ne menjek Tkürtre. Jelenleg a 2011. július 20. - 2011. október 30. közötti idő intervallum a csúcs, elvileg 16 hét. Most járok 12 hétnél, és asszem 17-18 hétig szeretnék elmenni.. :D Tudom, bolond vagyok, de olyan jó érzés annak lenni.
Mégis csak szélesítettem a sportnézési palettámat, mert mondjuk úgy rávitt a szükség. Tehát most nézek  spanyol focit, férfi teniszt, pókert, snookert, téli sportos közvetítéseket, KHL jégkorongot, NBA kosarat, meg a lenge ligát.... És persze ha kihagytam valamit, akkor lehet, hogy még abból is valamit. Szóval kezdek mindenevő lenni, bár a kézilabda még mindig túl vérszomjas nekem, néha az is jöhet, ami viszont abszolút kizárt az a női tenisz, mert úgy vagyok vele, hogy ha nyögéseket kell néhány esetben több órán keresztül hallgatnom, akkor inkább férfi nyögés legyen mint csaj, és kész.

No comments:

Post a Comment