Monday 20 December 2010

Team Erik (L)

Még 4 nap és egy időre megkapom a jól megérdemelt magány otthonos érzését, ugyanis a lakótársaim csütörtökön végre teljes két hétre hazamennek, valamint utána is csak elvileg vizsgázni jönnek csak, de ez még nem százas, és egyéb gikszer is közbejöhet.
Ez a hülye fa, valahogy nekem nem akar összejönni, az az igazság hogy ami problémát okoz az a szállítása, mivel hozzam el idáig? Buszra felengednek? Vagy csak taxival tudom ideszállíttatni?
Ami viszont kicsit ront az összhatáson az az, hogy valamiért bennem a január mint legalább 30 napos távolságra lévő izé létezik, de sajna tudatosult bennem, hogy az egyik időpont a január 5 vagy 6, nem tom pontosan már 3 hétre sincs.. :S
Ez rohadt szar, meg az hogy tudom, hogy ennyi hülye bizonyítást én az életbe nem fogok tudni megtanulni, nem hogy ennyi idő alatt.
Új hobbiként mindemellett, eddig is terveztem hogy szívesen korrepetálnék, de ugye kicsit féltem meg egyebek, de igazi célul én esti tagozatosakra vadászom, erre, van két hetedikesem (:S), ami még csak nem is középiskola, hanem általános, és egy kicsit lehangoló, mármint mennyire más egy Horner-séma, egységgyök, jobb sodrású bázis rendszer, bijektív leképezés, vagy gráfelmélet mellett, a normálalak, hatványozás alapjainak megtanulása. Nagyon fura, hogy ez mennyire kezdetleges, persze fontos a továbblépés szempontjából, de hú szóval akkor is, mindegy, továbbra is reménykedem, hogy egyszer majd lesz valaki aki engem fog felhívni, hogy érettségi felkészítője lehessek, és hab ként a tortán esetleg esti tagozatos....az maga lenne álmaim egyik netovábbja :D.
Ja és meg kell említenem, hogy a hugom, nem hogy csak kiröhögött, de pillanatnyi szürkeállomány rendszeri lefagyásként csak a hülye szó jutott eszébe, semmi egyéb hangzatos szinonima, ami kicsit egyhangú volt, de most mit várhat az ember a rokonától(??), ja és mindezt azért mert bátorkodtam a matek korep cuccot a hobbimként feltüntetni, és nem is hogy csak neki, hanem az egyik apukának aki felhívott, de lássatok csodát, nem tette le rögtön a telefont, sőt, a fia az egyik kis tanítványom xD.
Aki bátorkodott gondolkodni azon, hogy megnézi a Narnia 3. részét, annak sürgősen a figyelmébe ajánlom, hogy szerintem elég gagyi, de ízlések és pofonok...
Ha már így a filmes cuccoknál tartok, egyszerűen kiábrándító hogy a True Blood sorozat mennyire kifordítja a könyvben leírtakat. Főleg Erik szempontjából, az az egész családi tragikum szál, a korona jelentősége, Russel Edington befeketítése, a szerelme megölése ráadásul pont Erik által, az államok összecserélése, szóval az egész, annyira lealacsonyítóan maradi, meg hogy Bill megkéri Sooki kezét (?????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ), szóval mi ez már? Egy új történet, akkor meg ne viselhesse a True Blood nevet!!!!!!!!
De komolyan, meg Eriket sokkal kegyetlenebbnek, zsarnokibbnak, vérszomjas elmebeteg halucinációktól szenvedő őrültnek írja le, pedig nem is az. Szóval a vizuális örömökön túl, nem sok pozitívum van a dologban, legalábbis nekem mint könyv párti Team Eriknek.

No comments:

Post a Comment