Tuesday 26 July 2011

Kínai horoszkóp az év második felére...

Jelenleg ezt a horoszkópot találtam, mivel szinte horoszkóp buzi, vagy mániás vagyok, (meg a húgom is), ez nem akkora szám:


MAJOM
Lehet, hogy az elmúlt fél évben még nem érezted a Nyúl évének áldásos hatását, de ez nem marad így sokáig. A következő hónapokban minden a Majmok kedve szerint alakulhat: pluszpénzhez jutsz és még az is lehet, hogy a fizetésedet megemelik, vagy egy új, jobb állásajánlatot kapsz. Mielőtt lecsapnál a lehetőségekre, mindenképp mérlegelj és gondold át, mivel jársz jobban: ha belevágsz az újba, vagy ha jobbá teszed a régit? A barátaid eddig gyakran nem értettek meg vagy nem ismertek el, de ez is megváltozik most: egy váratlan helyzetben te leszel az, aki segítesz nekik, ezzel együtt megértik, hogy mekkora kincs a barátságod.


PATKÁNY
Azt már biztos észrevetted, hogy a Nyúl éve szaporítja a barátaid és jóakaróid számát. Az időszak második felében ezek az új barátok és ismerősök igen sokat segítenek majd a Patkányoknak. Segítenek például rátalálni a valódi énedre, és még az életcélodat is megmutathatják neked. Lehet, hogy ez leírva még ijesztően hat, de nem kell megijedned, az életcélod nem valami tőled idegen küldetés, hanem egy olyan munka vagy hobbi, amivel jobbá teheted a világot. Ha ezt már megtaláltad, haladj bátran a megvalósítása felé, addig pedig legyél nyitott minden újdonságra!
http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20110726/kinai_horoszkop_az_ev_masodik_felere/

No comments:

Post a Comment