Friday 8 April 2011

Tavasz

Utálok negatív dolgokra rájönni magammal, vagy a környezetemmel kapcsolatban, de mostanában több szerencsém volt találkozni ezzel az egésszel, mint szerettem volna.
Ráadásul a nap mint nap való korán kelés, és korrepetálás eléggé leszív, és olyan mintha sose akarna eljönni az a zsebkendőnyi méretű hétvége, és mikor vasárnap délután van, úgy érzem nem is volt hétvége.
Meg hát természetesen az évszak velejárójaként kezd túl meleg lenni, amit nem viselek túl jól, valahogy a melegtől mindig fáradtabbnak érzem magam, mintha esős idő lenne.
Magammal viszont elég összhangban vagyok, csak az idő az ami most zavar, továbbra is annyira rohan, hogy esélytelen hogy utolérjem, pont mint az a vicces mondat amit nem rég olvastam: Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb. xD
Szóval, lehet hogy hülyeség, de Jani(1)-el barátok vagyunk, szoktunk beszélni néha, és szegény próbál rávenni, hogy szurkoljak schuminak, pedig ez lehetetlen, mert őt baromira utálom, és amíg Alonso a Forma-1-ben van, addig mindig neki fogok szurkolni :D
Jani(2)-vel is megismerkedtem már, anyukám barátjával, szóval kicsit érdekes, mert egyrészt, eléggé hasonlít a személyiségük, meg a viselkedésük anyával, viszont apa tök ellentéte, valamint talán bunkóság  megemlíteni de anyukámnál pár évvel fiatalabb, ami miatt, tök vagánynak érzem az anyám. Nyugodt, türelmes, meg minden, szóval illik anyához.
Ha már itt tartunk, az apám barátnője Dóra, meg azért szimpatikus egy kicsit, ő kevésbé mint Jani(2), mert ki mert állni mamámmal szemben, szóval szembeszegült vele, és kerek perec megmondta hogy elég idős hogy el tudjon boldogulni egy konyhában, meg minden, de az apa meg az ő kapcsolata, nekem nem szimpi, mert apa imádja irányítani az embereket, és ez az elnyomáshoz hasonló tulajdonság hosszútávon nem viselhető el. Nem szeretem benne azt sem, hogy mindig mindent a maga javára akar fordítani, és ezért sokszor nincs tekintettel arra, hogy ezzel kit bánt meg, vagy hoz béna helyzetbe.
Mindegy, tudom hogy ez nem valami panasz délután, de ez minden alkalommal annyira szarul esik...
Ami most hiányzik, az hogy kertészkedhessek, mert az annyira ki tud kapcsolni, hát talán ez az egyik hátránya a panelnak, bár ez nem akadályozott meg abban, hogy ne legyen a szobában már most 4 cserép virág, de gondolom vigasztaljon a tudat, hogy lesz egyszer nyár, bár a tavaszi és őszi kertészkedésnek is meg van a maga hangulata, és izgalma, ami nyáron már nem ugyanaz.
Ami még vigasztal, hogy hétvégén ismét Forma-1, Maláj nagydíj, aminél egy kicsit reménykedem hátha esős lesz, vagy lesz több sc, hogy izgibb legyen mint a múltkori, ausztrál nagydíj, akit a tudjuk ki nyert....

No comments:

Post a Comment