Sunday 15 January 2012

Pizzába folytom a bánatom.... Go Pats!!!

Én olyan fajta szurkoló vagyok, aki amolyan végletes ember. Szóval ha kikap az egyik kedvenc csapatom, akkor én simán végig gondolom azokat az érveket, amik amellett szólnak, hogy miért is szokásom nézni azt a bizonyos sportágat. Simán bevallom, hogy most is ezt történt, sőt, még az is végig futott az agyamon, hogy de jó, méh egy fél év a 2012-es szezon kezdéséig, bár azért nehezen fogom túlélni, de ez egyik kicsit azért speciális helyzet, mert már láthatjuk a végét a 2011-es szezonnak is, már csak 6 meccs, meg a pro bowl.
Most, hogy a Saints kiesett, az biztos, hogy nagyon utálom a 49s. Ami némi örömöt okoz, hogy még 2 esetben is megverhetik őket, és simán azért fogok szurkolni, hogy ki is essenek. A másik, hogy még ott van a New England Patriots aki végre Tebow Holiday Time küldheti azt a köcsögöt, akiket már csak azért sem kedvelek, mert előzőleg kiejtették Big Benéket...
A holnapi nap megint csak egészen durva lesz, az az a mai, rettegve fogom nézni a Green Bay - NY Giants párharcot, természetesen az utóbbiak győzelmében bizakodva. A másik meccsen, annyira nincs kedvenc, de a 49s-ek miatt kialakult ellenszenvem miatt, a vezető edző testvérpár nem kívánatos listára kerültek, így a Houstonnak fogok szurkolni.
Ami viszont megint csak gigantikusan szar, hogy jövőhéten, a Patsnek is ki kell állnia 49s ellen, és jesszus, egész héten gyomor idegem lesz. A továbbiakon meg már inkább nem is gondolkodom, vagyis mivel ezt nem hiszem hogy meg tudom majd valósítani, majd minél kevesebbet próbálok rágondolni.
Szegény Jimmy Graham, a kedvencem 80-as mezben.... tisztára a szívembe zártam őket, ez alatt a kis idő alatt is, és még ha nem is szívesen vallom be ő azért hiányozni fog.
De ekkora érzelmi katasztrófák után, mert szerintem lesz még, mind a 2 megmaradt kedvencem nem nyerheti meg a super bowlt, így is még odáig el kell jutni.
Másik kedvenc TE-m is van, a Patsnél, Bonyolult családnevű Rob 87-es mezben. <3<3<3

No comments:

Post a Comment